Düşüncelerin Ötesinde Meditasyonun Tam Potansiyelinizi Açığa Çıkarmada Dönüştürücü Gücü

Düşüncelerin Ötesinde: Meditasyonun Dönüştürücü Gücü Meditasyon binlerce senedir mevcud bir uygulamadır. Zihni sakinleştirmenin ve şimdiki ana odaklanmanın bir yoludur. Meditasyonun stresi, kaygıyı ve depresyonu azaltma; odaklanmayı ve konsantrasyonu iyileştirme; yaratıcılığı ve üretkenliği artırma benzer biçimde bir takım faydası olduğu gösterilmiştir. Meditasyonun yararları Meditasyonun birçok faydası olduğu gösterilmiştir, bunlar içinde şunlar yer alır: Azaltılmış stres ve endişe Gelişmiş odaklanma ve konsantrasyon Arttırılmış yaratıcılık ve üretkenlik Gelişmiş romantik düzen İyileştirilmiş uyku Azaltılmış ağrı Artan öz farkındalık Daha çok huzur duygusu Iyi mi meditasyon yapılır Meditasyon yapmanın birçok değişik yolu vardır. Doğru ya da yanlış bir yolu yoktur. En mühim şey sizin için işe yarayan bir metot bulmak ve tertipli olarak ergonomik yapmaktır. Başlamanıza destek olacak birtakım temel adımlar şunlardır: Rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yer bulun. Kolay bir pozisyonda oturun, sırtınız dik ve ayaklarınız yere düz bassın. Gözlerinizi kapatın ya da mum alevi ya da çiçek benzer biçimde etkisiz bir nesneye odaklanın. Yavaşça […]

Düşüncelerin Ötesinde Meditasyonun Tam Potansiyelinizi Açığa Çıkarmada Dönüştürücü Gücü

Düşüncelerin Ötesinde: Meditasyonun Dönüştürücü Gücü

Düşüncelerin Ötesinde: Meditasyonun Dönüştürücü Gücü

Meditasyon binlerce senedir mevcud bir uygulamadır. Zihni sakinleştirmenin ve şimdiki ana odaklanmanın bir yoludur. Meditasyonun stresi, kaygıyı ve depresyonu azaltma; odaklanmayı ve konsantrasyonu iyileştirme; yaratıcılığı ve üretkenliği artırma benzer biçimde bir takım faydası olduğu gösterilmiştir.

Meditasyonun yararları

Meditasyonun birçok faydası olduğu gösterilmiştir, bunlar içinde şunlar yer alır:

  • Azaltılmış stres ve endişe
  • Gelişmiş odaklanma ve konsantrasyon
  • Arttırılmış yaratıcılık ve üretkenlik
  • Gelişmiş romantik düzen
  • İyileştirilmiş uyku
  • Azaltılmış ağrı
  • Artan öz farkındalık
  • Daha çok huzur duygusu

Iyi mi meditasyon yapılır

Meditasyon yapmanın birçok değişik yolu vardır. Doğru ya da yanlış bir yolu yoktur. En mühim şey sizin için işe yarayan bir metot bulmak ve tertipli olarak ergonomik yapmaktır.

Başlamanıza destek olacak birtakım temel adımlar şunlardır:

  1. Rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yer bulun.
  2. Kolay bir pozisyonda oturun, sırtınız dik ve ayaklarınız yere düz bassın.
  3. Gözlerinizi kapatın ya da mum alevi ya da çiçek benzer biçimde etkisiz bir nesneye odaklanın.
  4. Yavaşça ve derin bir halde soluk alıp verin.
  5. Düşüncelerinizin yargısızca gelip gitmesine izin verin.
  6. Nefesinize ve şu ana odaklanın.

Meditasyon çeşitleri

Birçok değişik meditasyon türü vardır ve her birinin kendine has yararları vardır. En popüler meditasyon türlerinden bazıları şunlardır:

  • Farkındalık meditasyonu
  • Transandantal meditasyon
  • Vipassana meditasyonu
  • Zen meditasyonu
  • Kundalini meditasyonu
  • Yoga nidra

Meditasyon ile alakalı yaygın mitler

Meditasyon ile alakalı insanların bunu denemesini engelleyebilecek bir takım yaygın mit vardır. En yaygın mitlerden bazıları şunlardır:

  • Meditasyon bir tek dindar insanlara mahsustur.
  • Meditasyon öğrenilmesi zor bir şeydir.
  • Meditasyon insanı uykulu yapar.
  • Meditasyon vakit kaybıdır.

Bu mitlerin hiçbiri doğru değil. Meditasyon, dini inançları ya da tinsel uygulamaları mutlaka hepimiz içindir. Öğrenmesi zor değildir ve sizi uykulu yapmaz. Aslına bakarsak meditasyon, daha uyanık ve odaklanmış hissetmenize destek olabilir.

Nerede meditasyon yapılır?

Rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yerde olduğunuz sürece her yerde meditasyon yapabilirsiniz. Meditasyon yapmak için popüler yerlerden bazıları şunlardır:

  • Eviniz
  • Bir park
  • Bir yoga stüdyosu
  • Bir kütüphane
  • İşyerinde sessiz bir oda

Ne çoğunlukla meditasyon yapılmalı?

Her gün meditasyon yapmak için ülkü vakit miktarı hepimiz için fark eder. Birtakım insanoğlu günde 10 dakika meditasyon yapmanın yararlı bulunduğunu düşünürken, ötekiler daha uzun süreler meditasyon yapmayı tercih eder. Mühim olan sizin için müsait bir vakit bulup buna sadık kalmaktır.

Ne kadar zaman meditasyon yapılmalı

Her seansta meditasyon yapacağınız zaman de size bağlıdır. Birtakım insanoğlu bunun

İlgili İçerikler  Zenful Yaşam Meditasyonla Stresten Uzak Bir Varlığa Nasıl Ulaşılır
Antet Hususiyet
Meditasyon Dikkatlilik
Maneviyat Dönüşüm
Sıhhat Arama Amacı

Düşüncelerin Ötesinde: Meditasyonun Dönüştürücü Gücü

II. Meditasyonun yararları

Meditasyonun hem fizyolojik bununla birlikte psikolojik sıhhat için bir takım faydası olduğu gösterilmiştir. Meditasyonun yararlarından bazıları şunlardır:

  • Azaltılmış stres ve endişe
  • İyileştirilmiş ruh hali ve huzur
  • Artan odaklanma ve konsantrasyon
  • İyileştirilmiş uyku
  • Azaltılmış ağrı
  • Gelişmiş bağışıklık fonksiyonu
  • Kalp hastalığı ve nüzul riskinin azalması
  • Gelişmiş bilişsel işlev

III. Meditasyon iyi mi yapılır

Meditasyon her insanın öğrenebileceği bayağı bir uygulamadır. Kolay bir pozisyonda oturmayı, gözlerinizi kapatmayı ve nefesinize odaklanmayı ihtiva eder. Soluk alırken kendinize, “Soluk alıyorum.” deyin. Soluk verirken kendinize, “Soluk veriyorum.” deyin. Bunu birkaç dakika ya da dilediğiniz kadar uzun zaman meydana getirmeye devam edin.

Meditasyona ilk başladığınızda, zihninizin dalıp gittiğini görebilirsiniz. Bu normaldir. Zihninizin dalıp gittiğini ayrım ettiğinizde, dikkatinizi nazikçe nefesinize geri getirin.

Meditasyon, ustalaşmak için vakit ve gayret gerektiren bir uygulamadır. Sadece tertipli tatbik ile zihninizi sakinleştirmeyi öğrenebilir ve meditasyonun birçok yararını deneyimleyebilirsiniz.

Düşüncelerin Ötesinde: Meditasyonun Dönüştürücü Gücü

IV. Meditasyon türleri

Birçok değişik meditasyon türü vardır ve her birinin kendine has yararları vardır. En popüler meditasyon türlerinden bazıları şunlardır:

  • Farkındalık meditasyonu
  • Transandantal meditasyon
  • Vipassana meditasyonu
  • Zen meditasyonu
  • Kriya yoga meditasyonu

Her meditasyon türünün kendine has bir takım talimatı ve tekniği vardır. Keyif aldığınız ve hayat karakterinize uyan bir meditasyon türü bulmanız önemlidir.

Meditasyona yeni başladıysanız, farkındalık meditasyonu benzer biçimde bayağı bir meditasyon türüyle adım atmak iyi bir fikirdir. Farkındalık meditasyonu, nefesinize odaklanmayı ve yargılamadan düşüncelerinizin ve hislerinizin bilincinde olmayı ihtiva eder.

Meditasyon hikayesinde daha deneyimli hale geldikçe, transandantal meditasyon ya da Vipassana meditasyonu benzer biçimde öteki meditasyon türlerini tecrübe etmek isteyebilirsiniz.

İstediğiniz neticeleri elde etmenize destek olan ve hoşunuza giden bir meditasyon türü bulana kadar değişik meditasyon türlerini tecrübe etmek önemlidir.

Düşüncelerin Ötesinde: Meditasyonun Dönüştürücü Gücü

V. Meditasyon ile alakalı yaygın mitler

Meditasyon ile alakalı insanların denemesini engelleyebilecek birçok mit vardır. İşte en yaygın mitlerden bazıları ve gerçekler:

  • Efsaneleşmiş: Meditasyon bir tek dindar insanoğlu içindir.

    Reel: Meditasyon dini bir tatbik değildir. Bütün inançlara haiz (ya da inançsız) insanların kullanabileceği seküler bir uygulamadır.

  • Efsaneleşmiş: Meditasyon öğrenmek zor olsa gerek.

    Reel: Meditasyon aslen öğrenmesi oldukca kolaydır. Yaş, kabiliyet ya da geçmişe bakılmaksızın her insanın yapabileceği bayağı bir uygulamadır.

  • Efsaneleşmiş: Meditasyon sizi uykulu yapar.

    Reel: Meditasyon aslen daha uyanık ve odaklanmış hissetmenize destek olabilir. Ek olarak uyku kalitenizi iyileştirmeye de destek olabilir.

  • Efsaneleşmiş: Meditasyon vakit kaybıdır.

    Reel: Meditasyon, sağlığınız ve refahınız için yapabileceğiniz en kıymetli şeylerden biridir. Stresi, kaygıyı ve depresyonu azaltmak; uykuyu iyileştirmek; yaratıcılığı ve üretkenliği çoğaltmak benzer biçimde oldukca muhtelif yararları olduğu gösterilmiştir.

Meditasyon ile alakalı daha çok data edinmekle ilgileniyorsanız, çevrimiçi ve kütüphanelerde birçok kaynak mevcuttur. Ek olarak yöresel topluluğunuzda dersler ve atölyeler bulabilirsiniz.

İlgili İçerikler  Radiant Health Meditation'ın Duygusal ve Zihinsel İyi Oluşa Giden Yolu

VI. Nerede meditasyon yapılır?

Meditasyon yapabileceğiniz birçok değişik yer vardır. Evde, parkta, meditasyon merkezinde ya da hatta işte meditasyon yapabilirsiniz. En mühim şey, kendinizi kolay ve gevşemiş hissettiğiniz bir yer bulmaktır.

Evde meditasyon yapıyorsanız, hususi bir meditasyon alanı yaratmak isteyebilirsiniz. Bu, evinizde dikkat distribütör unsurlardan uzak hususi bir oda ya da köşe olabilir. Kolay bir pozisyona geçmenize destek olması için bir meditasyon minderi ya da sandalyesi kullanmayı da deneyebilirsiniz.

Şayet dışarıda meditasyon yapıyorsanız, sadece kalabileceğiniz ve rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer bulun. Park ya da bahçe benzer biçimde naturel güzellikleri olan bir yer kura çekmek isteyebilirsiniz.

Bir meditasyon merkezinde meditasyon yapıyorsanız, bir öğretmenin rehberliğinden faydalanabilirsiniz. Meditasyon merkezleri çoğu zaman muhtelif dersler ve atölyelerin yanı sıra hususi dersler de sunar.

İşyerinde meditasyon yapıyorsanız, meditasyon yapacağınız bir yer bulma hikayesinde daha yaratıcı olmanız gerekebilir. Öğle tatilinizde ofisinizde meditasyon yapmayı deneyebilir ya da yakındaki bir parkta ya da kahve dükkanında sessiz bir yer bulabilirsiniz.

Meditasyon için nerede karar verirseniz verin, mühim olan rahatlayabileceğiniz ve uygulamanıza odaklanabileceğiniz bir yer bulmanızdır.

Düşüncelerin Ötesinde: Meditasyonun Dönüştürücü Gücü

VII. Ne çoğunlukla meditasyon yapılmalı?

Ne çoğunlukla meditasyon yapılacağı sorusuna tek bir yanıt yoktur. Sizin için ülkü sıklık, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olacaktır. Birtakım insanoğlu her gün bir tek birkaç dakika meditasyon yapmanın faydalarını görmek için kafi bulunduğunu düşünürken, ötekiler neticeleri görmek için daha uzun süreler meditasyon yapmaları gerekebilir.

Meditasyona yeni başladıysanız, çoğu zaman her gün birkaç dakika meditasyon yaparak başlamanız ve meditasyon seanslarınızın uzunluğunu, uygulamaya alıştıkça kademeli olarak artırmanız önerilir. Ek olarak, odaklanma ve rehavet olasılığınızın en yüksek olduğu tarihi görmek için günün değişik saatlerini tecrübe etmek isteyebilirsiniz.

İşte meditasyonun ne çoğunlukla yapılması gerektiğine dair birtakım genel kurallar:

  • Şayet meditasyona yeni başladıysanız, her gün 5-10 dakika meditasyon yaparak başlayabilirsiniz.
  • Zaman içinde meditasyona alıştıkça, meditasyon seanslarınızın uzunluğunu kademeli olarak artırın.
  • Odaklanma ve rehavet şansınızın en yüksek olduğu zamanda meditasyon yapın.
  • Meditasyon seanslarınız esnasında rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yer bulun.
  • Hareketlerinizi kısıtlamayacak kolay giysiler giyinin.
  • Gözlerinizi kapatın ve nefesinize odaklanın.
  • Tüm düşünceleri bırakın ve bir tek anda kalınca.

Meditasyon yaşam boyu devam eden bir uygulamadır ve ne kadar oldukca meditasyon yapmış olursanız, o denli oldukca yararını görürsünüz. Bu nedenle tertipli olarak meditasyon yapmayı davranış haline getirin ve bununla beraber gelen birçok faydanın keyfini çıkarın.

Ne kadar zaman meditasyon yapılmalı

Her gün meditasyon yapacağınız vakit miktarı size ve programınıza ve hayat karakterinize en müsait olana bağlıdır. Birtakım insanoğlu her gün bir tek birkaç dakika meditasyon yapmanın yararlı bulunduğunu düşünürken, ötekiler daha uzun süreler süresince meditasyon yapmayı tercih eder. Doğru ya da yanlış bir yanıt yoktur ve ne kadar zaman meditasyon yapacağınızı bulmanın en iyi yolu deneyip sizin için neyin doğru bulunduğunu görmektir.

İlgili İçerikler  Kutsal Okumalar Meditatif Bir Yaşam Tarzı İçin 78 Temel Kitap

Meditasyona yeni başladıysanız, 5-10 dakikalık kısa seanslarla başlamanız ve zaman içinde meditasyonlarınızın uzunluğunu kademeli olarak artırmanız iyi bir fikirdir. Meditasyonda daha deneyimli hale geldikçe, dikkatinizin dağılmadan ya da sıkılmadan daha uzun süreler süresince meditasyon yapabildiğinizi görebilirsiniz.

Meditasyonun bir müsabaka olmadığını anımsamak da önemlidir. Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmanıza ya da kendinizi kolay hissettiğinizden daha uzun zaman meditasyon meydana getirmeye çalışmanıza gerek yok. En mühim şey, keyif aldığınız ve kolay ve merkezlenmiş hissetmenize destek olan bir meditasyon uygulaması bulmaktır.

IX. Meditasyonu bir davranış haline iyi mi getirirsiniz?

Meditasyon, hayatınız üstünde derin bir tesir yaratabilecek kuvvetli bir araçtır. Sadece, meditasyonu tertipli bir tatbik haline getirmek zor olabilir. Meditasyonu bir davranış haline getirmenize destek olacak birkaç ipucu:

  • Realist bir hedef belirleyin. Şayet yeni başlıyorsanız her gün saatlerce meditasyon meydana getirmeye çabalamayın. Her gün beş dakika meditasyon yapmak benzer biçimde minik bir hedefle başlayın.
  • Sizin için müsait bir vakit ve yer bulun. Meditasyon yapmak için en iyi vakit, rahatlamış ve yenilenmiş hissettiğiniz zamandır. Nerede meditasyon yapacağınızdan güvenilir değilseniz, sessiz bir odada ya da dışarıda doğada meditasyon yapmayı kontrol edin.
  • Keyifli hale getirin. Meditasyon yapmanın birçok değişik yolu vardır. Keyif aldığınız ve karakterinize uyan bir metot bulun.
  • Sabırlı olun. Bir meditasyon pratiği geliştirmek vakit alır. Derhal netice görmezseniz cesaretiniz kırılmasın. Yalnız ergonomik meydana getirmeye devam edin ve nihayetinde meditasyonun faydalarını görmüş olacaksınız.

Meditasyon yaşam boyu devam eden bir yolculuktur. Meditasyona tek bir yaklaşım yoktur. En mühim şey sizin için işe yarayan bir metot bulmak ve bunu tertipli olarak uygulamaktır. Zaman içinde ve çabayla meditasyonu hayatınızı zenginleştiren bir davranış haline getirebileceksiniz.

S: Meditasyon nelerdir?

A: Meditasyon, zihni tek bir dikkat noktasına odaklamak için eğitmeyi içeren bir uygulamadır. Bu, nefesinizden bir mantraya ya da görselleştirmeye kadar her şey olabilir. Meditasyonun hem fizyolojik bununla birlikte zihinsel sıhhat için stresi, kaygıyı ve depresyonu azaltma, uykuyu iyileştirme ve yaratıcılığı artırma benzer biçimde bir takım faydası olduğu gösterilmiştir.

S: Iyi mi meditasyon yapabilirim?

A: Meditasyon yapmanın birçok değişik yolu vardır, sadece temel adımlar aynıdır. ilk olarak, rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yer bulun. Kolay bir pozisyonda oturun, gözlerinizi kapatın ve nefesinize odaklanın. Düşünceler zihninize geldikçe, onları bırakın ve dikkatinizi nazikçe nefesinize geri getirin. İstediğiniz kadar devam edin.

S: Meditasyonun yararları nedir?

A: Meditasyonun hem fizyolojik bununla birlikte psikolojik sıhhat açısından birçok faydası olduğu gösterilmiştir, bunlar içinde şunlar yer alır:

* Stresi, kaygıyı ve depresyonu azaltmak
* Uykuyu iyileştirmek
* Yaratıcılığı çoğaltmak
* Odaklanma ve konsantrasyonun iyileştirilmesi
* Ağrıyı azaltmak
* Kardiyovasküler sağlığın iyileştirilmesi
* Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi
* Yaşlanma periyodunu yavaşlatmak

Ayaz Aksoy, teknoloji ve yaşam tarzı konularındaki derin bilgisiyle tanınan bir blog yazarıdır. Uzun yıllar boyunca dijital medya sektöründe deneyim kazanan Aksoy, bu birikimini mogony.com adlı blogunda okuyucularıyla paylaşmaktadır. Yaratıcı ve analitik düşünme yeteneği sayesinde, okuyucularına hem bilgilendirici hem de ilham verici içerikler sunmayı amaçlamaktadır.

  • Toplam 154 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Nefes al, rahatla, tekrarla Gevşeme Teknikleri Döngüsünde Ustalaşma Kılavuzu

Ruhsal Dinginlik 1 gün önce

İçindekilerII. Gevşeme tekniklerinin yararlarıIII. Değişik gevşeme teknikleriIV. Doğru gevşeme tekniği iyi mi seçilir?V. Rehavet teknikleri iyi mi uygulanır?VI. İnsanların gevşeme tekniklerini uygularken icra ettikleri yaygın yanlışlarVII. Rehavet tekniklerini günlük rutininizin bir parçası haline iyi mi getirebilirsiniz?Rehavet tekniklerini günlük rutininizin bir parçası haline getirmenin yararları Stres yaşamın düzgüsel bir parçasıdır, sadece fazlaca fazla stres fizyolojik ve psikolojik sağlığımızı negatif etkileyebilir. Rehavet teknikleri stresi yönetmemize ve genel refahımızı iyileştirmemize destek olabilir. Rehavet tekniklerinin yararları Stresi azaltın Ruh halinizi iyileştirin Enerji seviyelerini artırın Uykuyu iyileştirin Yaratıcılığı artırın Ağrıyı azaltın Odaklanmayı geliştirin Kaygıyı azaltın Genel sıhhat ve refahı iyileştirin Değişik rehavet teknikleri Nefes egzersizleri Meditasyon Yoga tai chi Progresif kas gevşemesi Yönlendirilmiş imgeleme Aromaterapi Masaj Hidroterapi Doğru gevşeme tekniği iyi mi seçilir? Birçok değişik rehavet tekniği mevcuttur, bundan dolayı sizin için işe yarayan birini bulmak önemlidir. Bir rehavet tekniği seçerken dikkate katılması ihtiyaç duyulan birtakım faktörler şunlardır: Şahsi tercihleriniz Mevcut stres seviyeniz Mevcut süre […]

Canlanın ve Gelişin Günlük Farkındalıklı Meditasyonun Fiziksel Sağlığınızı İyileştirmesinin 7 Yolu

Ruhsal Dinginlik 2 gün önce

İçindekilerFarkındalık Meditasyonu Stresi Iyi mi Azaltabilir?Farkındalık Meditasyonu Uykuyu Iyi mi İyileştirebilir?Farkındalık Meditasyonu Bağışıklık Sistemini Iyi mi Güçlendirebilir?Farkındalık Meditasyonuna Adım atmak İçin İpuçlarıII. Farkındalık meditasyonu nelerdir?III. Farkındalık meditasyonunun yararlarıIV. Farkındalık meditasyonu iyi mi uygulanır?V. Yeni başlayanlar için farkındalık meditasyonuVI. Stres için farkındalık meditasyonuEndişe için farkındalık meditasyonuVIII. Depresyon için farkındalık meditasyonuIX. Uyku için farkındalık meditasyonu Meditasyon, hem fizyolojik bununla birlikte psikolojik sıhhat için birçok faydası olduğu yayınlanan bir uygulamadır. Bilhassa farkındalık meditasyonunun stresi azaltmada, uykuyu iyileştirmede ve bağışıklık sistemini güçlendirmede etken olduğu gösterilmiştir. Bu yazıda, günlük farkındalık meditasyonunun fizyolojik faydalarını inceleyeceğiz. Meditasyonun stresi azaltmaya, uykuyu iyileştirmeye ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye iyi mi destek olabileceğini tartışacağız. Ek olarak farkındalık meditasyonuna iyi mi başlayacağınıza dair ipuçları vereceğiz. Farkındalık Meditasyonu Stresi Iyi mi Azaltabilir? Stres yaşamın düzgüsel bir parçasıdır, sadece oldukca fazla stres fizyolojik ve psikolojik sağlığımızı negatif etkileyebilir. Farkındalık meditasyonu, düşüncelerimizi ve duygularımızı iyi mi yöneteceğimizi öğreterek stresi azaltmaya destek olabilir. Meditasyon yaptığımızda, dikkatimizi […]

Huzurlu Bir Ruh İçin Serenity Scripts Rehberli Meditasyon

İçindekilerRehberli meditasyon nelerdir?III. Rehberli meditasyonun yararlarıIV. Rehberli meditasyon iyi mi yapılır?V. Rehberli meditasyonun değişik türleriVI. Rehberli meditasyona adım atmak için ipuçlarıVII. Rehberli meditasyon nerede bulunur?Rehberli meditasyon hakkındaki SSS II. Rehberli meditasyon nelerdir? III. Rehberli meditasyonun yararları IV. Rehberli meditasyon iyi mi yapılır? V. Rehberli meditasyonun değişik türleri VI. Rehberli meditasyona adım atmak için ipuçları VII. Rehberli meditasyon nerede bulunur? VIII. Rehberli meditasyon hakkındaki SSS IX. X. Kaynaklar Antet Özellikler Rehberli meditasyon – Rahatlamaya ve stresten kurtulmaya destek sağlar Yeni başlayanlar için meditasyon – Bayağı ve takip edilmesi rahat talimatlar İç huzuru – Stresi ve kaygıyı azaltır Maneviyat – Sakinlik ve sağlık duygusunu teşvik eder Dikkatlilik – Odaklanmaya ve konsantre olmaya destek sağlar Rehberli meditasyon nelerdir? Rehberli meditasyon, eğitimli bir eğitmenin sizi bir takım adım ya da istem süresince yönlendirdiği bir meditasyon türüdür. Bu, dikkatinizi odaklamanıza ve rahatlamanıza destek olabilir ve ek olarak meditasyon yolculuğunuzda size rehberlik ve yardımcı sağlayabilir. Rehberli […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele